Produkter for solvay vanillin (2)

Blason d'Issan

Blason d'Issan

Kommentar Andre vin fra Château d'Issan (3. Grand Cru Classé), produsert fra de yngste vinrankene. « Regum mensis aris que deorum »: « For kongenes bord og gudenes alter », slik er mottoet til Château d'Issan. Faktisk ble denne vinen servert ved bryllupet til Aliénor av Aquitaine og Henri Plantagenêt i 1152. Den ble også funnet ved hoffet til den østerrikske keiseren Franz Joseph i Wien, noen århundrer senere. Siden 1945 har eiendommen, med sitt praktfulle slott i middelalderstil, vært i hendene på familien Cruse, som forvalter det med lidenskap. Under ledelse av Lionel Cruse har slottet blitt restaurert, fasilitetene modernisert og vinmarkene replantet. Siden 1998, takket være investeringene gjort av hans sønn Emmanuel Cruse i vinmarkene og kjellerne, reflekterer vinene fra Issan mer enn noen gang autentisiteten til Margauxs terroir. I 2012 ble familien Lorenzetti 50 % partner. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60 %), Merlot (40 %) Produsent: Familiene Cruse og Lorenzetti i Cantenac (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Brorskapene

Brorskapene

{"Commentaire":"Territoriet til AOC Lussac-Saint-Émilion strekker seg nord for høyden i Saint-Émilion. Det nyter godt av et mikroklima som er gunstig for vinranker, med moderat nedbør og varme temperaturer om sommeren. I Lussac varierer vinmarkene fra daler til platåer, og danner et amfiteater som er fullt eksponert mot sør. Denne utformingen fremmer naturlig drenering. Jordsmonnet er hovedsakelig leirholdig og kalkholdig.\n\nDégustation\nDenne vinen har en strålende rød farge og uttrykker deilige og intense aromaer, med noter av røde frukter (jordbær, bringebær, kirsebær), støttet av aksenter av lakris, lær, svisker og krydder. I munnen er den elegant og kraftig, fløyelsmyk og generøs, med styrke og kompleksitet.\n\nAlkohol: 14% vol.\nDruetyper: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%)\nProdusent: Merke AG Vins\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2022"}